Asztali számítógép vagy laptop?
Szerintetek melyiket éri meg jobban vásárolni:asztali számítógépet vagy laptopot?Nektek milyen van, és melyiket használják többen?
Köszönöm.
Ha nem elengedhetetlen, hogy hurcibáld magaddal, akkor asztali gép. Harmadáron kijön, tudod az igényeid szerint fejleszteni, és ha bármi baja van, sokkal olcsóbb javítani.
(tipikus amikor folyadék megy a billentyűzetbe: pc-nél 1500 egy új billentyűzet, laptopnál 60 ezer a javíttatás)
Hali
Hogyha játékra szeretnéd használni akkor mindenképpen asztali gép ugyanis egy használható játék laptop ára a csillagos eget súrolja és még akkor is ott a melegedős probléma meg a telep gyenge meg keveset bírja.Viszont ,ha prezentálni is akarsz hurcolni pps-t akkor inkább laptop.
Viszont javítás meg egyéb karbantartás költségesebb és macerásabb laptopnál egy sima gépnél meg csak lehúzod a kanócokat és kiviszed a szabadba aztán kompresszoral kifújod.
Nekem asztali számítógép van én magam tettem össze már 2 éve maximum grafikán visz minden játékot (kivéve gta4 és crysis wars)Ezenkívül nem volt soha semmi fennakadás.Szellőzés tökéletes..
Léteznek kisebb méretű PC-k is, ami szintén könnyen hordozható, fejleszthető, és nagyságrendekkel jobb mint egy laptop!
Nekem ilyen van!
Gépház: [link]
mATX lap: [link]
SFX mini táp: [link]
15cm széles, és 34cm magas az egész, és ... könnyű :)
Még egy kisebb kapacitású SSD-t tervezek bele, és hangja sem lesz!
Ez is kis asztali PC, már három éves, még nem volt vele gond. (Csak az enyémnek fekete a háza).
Kérdező: tökmindegy, melyiket használják többen. Mindenkinek mások az igényei, aki okos, olyan gépet igyekszik vásárolni, ami az ő konkrét igényeit kielégíti. Ezért van pl. a kiscsajoknak rózsaszín nettopjuk, mert az az igény, hogy fusson rajta az msn meg a facebook, meg legyen csajos.
És ezért van asztali gépe annak, aki játszik, mert neki az a fontos, hogy minél jobban fussanak rajta a játékok. Egy gamer pc simán kerül 150-200 ezerbe, laptopban ugyanez alaphangon fél milla. És egy év múlva mehet a kukába.
Az asztali gépek ideje lejárt.
Ezen sokan fölháborodnak,pedig ez tény.
Sikeres ember már nem ad pénzt asztali gépért,ugyan úgy mint pl ahogy katódsugárcsöves monitorért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!