Nem indul a gepem: hal. Dll nem talalhato. Hogy oldhatnam meg? Mar rakersetem a neten, nme tunik neheznek, de amikor a telepito CD-t beteszem, akkor nem ajanl fel lehetoseget a recoveryre, hanem azonnal installalni kezd.
Ne vidd szervizbe ilyenért, csak fölösleges pénzkidobás!
Írj ki egy Linux Live CD-t:
Letöltöd, és írd ki így:
Majd tedd be a gépbe, mikor mielőtt betölt, és akkor az Ubuntu indul el, ezesetben a helyek menü alatt találod a meghajtóidat, vagy (Unity-nél) a bal oldali menüsávban.
Kimented, ami kell, és újratelepíted.
(ha esetleg nem töltene be az Ubuntu, akkor menj be a BIOS-ba, és állítsd be a boot-sorrendet)
Nem hagytam vegul szervizbe. A link amit kuldtel csak Linuxos gepekhez van, ugye? NEkem XP van. Letoltottem, kiirtam, de azt irja, higy nem kompatibilis a gepemmel, mert:
"This kernel requires an x86-64 CPU, but only detected an i686 CPU. Unable to boot, please use a kernel apptopriate for your CPU".
Esetleg rosszat toltottem le?
Igen, szerintem neked egy 32 bites processzorod van, és 64 bites Ubuntu-t töltöttél le, a 32 bitest töltsd le.
Az pedig teljesen mindegy, hogy most éppen milyen operációs rendszered van, ez úgy működik, hogy mikor elindítod, akkor betölt a memóriába, és a számítógép változtatása nélkül használhatod, elérheted a fájljaidat...
Vagy másik megoldás, ha a hardverekhez is értesz egy kicsit, hogy a merevlemezt átrakod egy másik gépbe.
Igen, rosszat toltottem le, a masikkal elindult, de sajnos serult a merevlemezem, es nem nyitja meg. Ugy nez ki operacios rendszert se tudok telepiteni ra :/
Megegyszer nagyon koszonom a valaszaidat :) Legkozelebb ha barmi ilyen problema mas, mar tudni fogom mi a teendo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!