Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek az új vagy a régi...

Szerintetek az új vagy a régi játékok jobbak?

Figyelt kérdés
Én szerintem a régiek jobbak, izgalmasabbak és visszafogodtabbak a grafikába. Irok példákat amik nem hiszem hogy nagy játékok nem olyan ismertek de 2001 után készültek vagy 2001-ben. Irhattok példákat a kedvencetekröl vagy amivel még mindig játszotok. Pl: a gta vice city, san andreas, 1,2, vagy a the rage, manhunt, (egy legenda ami régi de mindenki ismeri a MARIO) ezzekel most is játszok. Kössz a válaszokat és irjatok ha akartok ti is régi szép időkben készült legendás játékokat (ez lehet nem ismert is)
2011. jún. 1. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

régi fan vagyok én is. az újakba a grafika gyönyörű de játékélmény szinte sehol.

ami örök kedvenc:

GTA SA és Vice City

NFS Underground 1-2

Heroes 3

counter strike

most kapásból ezek jutottak eszembe

2011. jún. 1. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezek jók. Némelyel én is játszok azért mert jó érzés ugy játszani hogy nem annyira törekedtek arra hogy fu de jó lesz a grafika és csak azt nézzük és az élmény meg a wc-be. A régiek nem voltak csucstechnologiával készítvel és akkoriba nem is volta (hála istennek). Bár élménydusabb és kicsit visszafogodtab játékok lennének!
2011. jún. 1. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagy counter strike-os vagyok source is jó és nem mostani, az 1.6 is régi de jó, ja és amit nem mondtam a legjobb játékok közt a Max Payne 1,2 azt most nyomom a 2-t
2011. jún. 1. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Regi, bar lehet azert mert manapsag mar nem jatszom. Az orok kedvenc, szamomra legjobb jatek amit valaha csinaltak az a Mafia. De ugyanakkor 2 nagy kedvenc meg a War 3 es a Max Payne(nagyon szerettem a storykat). S ott van meg a tobbi gyermekkori nagy jatek: Age of Empires 1,2 ; Heroes 3; Dune2000 ; Half-Life ; Serious Sam 1,2 ; Delta Force sorozat ; Project IGI ; Return to castle Wolfenstein ; Commandos - Beyound the call of duty ; Dungeon Siege 2 ; Dungeon Keeper ; Ignition ; NFS sorozat a High Stakes-ig ; Lotus, Prehistoric(legregebbi korszakombol) ; Fifa 99, 2000, 2002; Nhl 99 stb. (jo sokat jatszottam gyerek fejjel:)
2011. jún. 1. 22:54
 5/7 VODKA0710 ***** válasza:

Régieknél jó a történet, újaknál jó a grafika. 2008 = arany középút!

Amúgy a én kedvenceim "jóság" szerint rendezve (első a legjobb): Fahrenheit (esetleg Indigo Prophecy), Dreamfall - The longest journey, TES IV: Oblivion, Fallout 3, Crysis, Half Life sorozat, Penumbra, Crysis Warhead Amnesia - The dark descent, Medal of Honor sorozat (főleg a régebbiek), Call of Duty sorozat, Far Cry 1-2, Crysis 2.

2011. jún. 1. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
A régebbiek jobbak, pl.: Deus Ex, Pproject IGI, Heroes 3, Age of Empires 2-3, GTA 3/Vice City/San Andreas
2011. jún. 2. 05:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mindet ismerem de megnézem őket és letöltöm azt kiprobálom. RÉGI IDŐK FOREVER!!!
2011. jún. 2. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!