Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen napelemes töltőt vegyek?

Delavega kérdése:

Milyen napelemes töltőt vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! nálunk a családban nokia (nekem nokia c7) telefonok vannak, a kérdésem az, hogy milyen napelemes töltőt érdemes venni, ami akár laptopot is tölt, de itt most a telefon a lényeg, pl töltés közben lehet a telefonnal telefonálni? mennyi ideig bírják a használatot a napelemes töltők?
2011. jún. 1. 14:33
 1/1 anonim válasza:

Igen sok változó vak a kérdésedben ezért a válaszban is :)

kezdjük ott hogy a telefon meg a laptop töltő nagyon más kategória, mind méretben mind árban. Egy telefontöltő olyan 6-7 ezerért már van beépitett 1-2 ezer mAh-ás aksival, ami "vésztöltésre" elég, teljesen áltralában nem töltik fel a telefonokat. Ha olyat akarsz amivel folyamatosan mondjuk minden nap tudod tölteni az már az eggyel feljebb lévő kategória, mondjuk olyan 15e kb. A laptop töltők 35 nél kezdődnek, és akkor még nem a legjobbat vetted. a telefont tudod telefonálásra használni töltés közben, ugyan olyan mintha a hálozatba lenne bele dugva. Az h mennyit bir azt mire érted? hogy az élettartma mennyi egy ilyen töltőnek? ha nem a legolcsobb kinait veszed akkor évek. H mennyit tud a telefonodra tölteni? ez 2 dologtól függ, a töltő akku kapacitása és a telefonod akku kapacitása. Most itt mondjuk elég sok negativumot leirtam de én is pártolom a napelemes töltőket, telefont eddig is azzal töltöttem most várom, hogy megérkezzen a laptop töltőm. :) remélem segítettem

2012. máj. 6. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!