Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most mi a teendő? NEM ÁLL LE...

Most mi a teendő? NEM ÁLL LE A GÉPEM!

Figyelt kérdés

Az van hogy a gépem nem akar leállni o.O! Úgy próbáltam kikapcsolni ahogy máskor is: START--> Kikapcsolás--> Kikapcsolás, ez bezár pár futó programot pl.: skype, msn, de nem áll le a gép o.O, ez a hiba tegnap jelentkezett először.

Windows XP SP2-t használok.

Valaki segítsen pls!

2011. jún. 1. 09:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igaz az, hogy az XP bezárja a futó programokat, de azért amit te betudsz, zárj be leállítás előtt. A másik ami nagyon fontos lenne az a harmadik szervizcsomag telepítése.

Innen letöltheted:

[link]

Vagy ha CD-ről telepítenéd:

[link]

Persze ezt előbb ki kell írni. Telepítés közben NE csin álj semmit! Kb 20 percet vesz igénybe.

2011. jún. 1. 09:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha tegnapig jó volt az SP2, akkor miért lenne fontos az SP3 feltelepítése? Nekem az van fent, de csak azért, mert volt olyan program, aminek az kellett. Ha nem lett volna, azóta is SP1-et használnék.
2011. jún. 1. 10:02
 3/11 A kérdező kommentje:

de én nem szeretném telepíteni az sp3-at!

másképpen nem lehet megoldani a problémát?

nekem az sp3 nem jön be xD

2011. jún. 1. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Hogy érted ezt, hogy nem kapcsol ki? elkezd kijelentkezni bezárja a folyamatokat és ott megáll?

Lehet valami vírusod van, de próbáld meg így:

Futtatás, beírod: "shutdown -s -t 60" idézőjelek nélkül, enter.1 perc múlva leáll.(A 60 az idő amennyi idő mulva leálljon rakhatod 5 re is és akk. 5 másodperc) Vagy:

Bekapcsoló gomb röviden megnyomod arra is kifog kapcsolni. Ha hosszan nyomod, akkor pedig hardveresen fog kikapcsolni.

2011. jún. 1. 10:22
 5/11 A kérdező kommentje:

kösz a választ

megpróbálom!

2011. jún. 1. 10:25
 6/11 A kérdező kommentje:

nem kapcsol így sem ki :(!

valaki segítsen pls!

am szerintetek egy újratelepítés megoldaná a problémát?

2011. jún. 1. 10:35
 7/11 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen egy újratelepítés segített.

Ha nem akarod újratenni akkor próbáld ki a malwarebytes nevü malware keresőt. Ha viszont ez nem jön be muszály lesz megcsinálnod az első javaslatomat azt hiszem!

Esetleg driver hiba nem lehet?

2011. jún. 1. 10:40
 8/11 A kérdező kommentje:
szerintem nem driver hiba
2011. jún. 1. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:

"nekem az sp3 nem jön be"

SP3 nem azért van, hogy bejöjjön, kell, mert a winfost állandóan javítgatják.

2011. jún. 1. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha szoftver résznél áll le a kikapcsolás akkor megoldaná az újratelepítés.Ha úgy probálod, hogy kijelentkezés, és ott nyomod a kikapcsolást akkor mi lesz?

Bekapcs gomb 10 másodpercig nyomva tartod ki kell, hogy kapcsoljon!

Egyébként én találkoztam egyszer oylan problémával, hogy elromlott egy alaplap, kicseréltük aztán a zsír új lappal nem állt le a gép kikapcsolásnál hanem újraindult. Felrkatunk egy másik rednszert azzal is csinálta. Cseréltünk tápot, uaz. Végül BIOS frissítés oldotta meg. De esetedben mivel eddig jó gépről volt szó, ez kivan zárva.

Amúgy meg SP3 manapság már alap, hogy fel legyen telepítve...

A biztonság kedvéért szerintem futtass le egy vírus ellenőrzést, valami megbízható írtóval úgy hogy az adatbázist is hagyod frissíteni.Én az Avirát tanácsolom mert ingyenes. Vagy még azt tudom ajánlani hogy ha van rendszer visszaállítási pont,akkor használd és nézd meg, megoldódik-e a probléma.Hátha csak valami program kavart be.

2011. jún. 1. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!