Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a netbookomnak?

Mi baja lehet a netbookomnak?

Figyelt kérdés
1 éve vásároltam egy samsung N150-es netbookot. Eddig semmi baj nem volt vele, de most olyanokat csinál hogy ha leveszem a töltőröl akkor az internetem nagyon lelassul. Kell 5 perc mire bejön egy oldal. Ha töltön van gyors! Valamint Nem lehet MSN-en videóhivásra használni mert csak szaggat. Valamint ha nézelődök a neten egyet gondol és akár hol vagyok visszadob a főoldalra. Gondolok itt arra hogy pl ha belépek a teszveszre és nézelődök az aukciók között akkor pár perc nézelődés után ha be akarok lépni egy aukcióra visszadob a főoldalra. Ezután ha szeretnék belépni a saját oldalamra akkor nem a belépő oldalt hozza be hanem szintén csak a főoldalt. Ilyenkor újra indítom a gépet és csak úgy tudok netezni tovább. Kb 1 hónapja csinálja ezeket eddig minden jó volt. Gondoltam újra kellene telepíteni lehet sok szeméttel van tele de mivel ebbe nincs még dvd meghajtó sem így azt sem tudom megoldani. Van itt olyan akinek ehhez hasonló kis gépe van? Hogy lehetne windows7 ultimatet vagy proff. rátelepíteni ha egyáltalán lehet? Most alapból egy windows starter van rajta de ez semmire sem jó.
2011. jún. 1. 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Probalj meg tenni ra egy xp-t, mivel netbook, gondolom 1 giga ram, ami nem tul sok Win 7 Ultimatehez. Itt egy link, ha van egy legalabb 1 gigas pendrive-od, nem nagy cucc:

[link]

2011. jún. 1. 09:11
 2/15 anonim ***** válasza:

valószínűleg windows hiba ami nálad jelentkezett. ennyi hiba csak ettől lehet, vagy irdatlan módon nincs szerencséd (ez egyébként valószínűtlen)

lehet rá bármely op-rendszert telepíteni rá, de a starter a megoldás, ha nem akarsz memót bővíteni rajta!

külső usb-s meghajtóról (pendrive vagy optika) lehet telepíteni.

egyébkénet egy külső usb-s optika kb. 12-13e forint max.

2011. jún. 1. 09:11
 3/15 A kérdező kommentje:
VAn pendrive-om arról megpróbálnám a telepítést de akkor csak a starter maradjon. XP nem fog működni rajta? Mi van olyankor ha a telepítést elrontom? Csináltam már de csak dvd-ről.
2011. jún. 1. 09:16
 4/15 anonim ***** válasza:

A Starter egy hulladék, a haszontalan dolgokat bennehagyták, a hasznosakat kiszedték.

Cseréld le XP-re.

2011. jún. 1. 09:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem a startert az XP lenne jó, Már rég XP lenne rajta ha lenne benne dvd meghajtó
2011. jún. 1. 09:21
 6/15 Smartguy86 ***** válasza:
Vegyél hozzá egy külső DVD meghajtót, vagy írót és meg van oldva.
2011. jún. 1. 09:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá, pendrive-ról is lehet telepíteni.
2011. jún. 1. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
nem tudod "elrontani" a telepítést. legfeljebb újra kell tolni. ha nem boldogulsz, akkor kérd inkább szaki segítségét. pár ezer forintért újra húzza bárki (mi is :))
2011. jún. 1. 11:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Ezaz, nevetséges, hogy egy ilyen semmi melóért több ezret lehúztok szegény dilettánsoktól! :D
2011. jún. 1. 11:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Mennyi lenne az a pár ezer?????
2011. jún. 1. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!