Guild Wars 2 mikorra várható?
Sziasztok!
Nagy GW rajongó vagyok. A második részt már eszméletlenül várom. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valaki, aki bővebb információt tud a megjelenés lehetséges időpontjáról? Én félhivatalos információk szerint úgy tudom, hogy már karácsony környékén a kezünkben lehet a játék.
Maga a játék 2012 közepén jelenik meg (május - szeptember között.
ÉS ha még most sem vagy tisztában valamivel, várunk sok szeretettel magyar nyelvű Guild Wars 2 honlapunkon,naponta frissített témákkal, újdonságokkal, pályázatokkal.
Nevünk: Guild Wars 2 Variance
Oldal: [link] ;)
javítom... (május - szeptember között) kihagytam 1 zárójelet :D
ÉS ha még most sem vagy tisztában valamivel, várunk sok szeretettel magyar nyelvű Guild Wars 2 honlapunkon,naponta frissített témákkal, újdonságokkal, pályázatokkal.
Oldal: [link] (mindig odarakom minden GW2 kérdéshez =D)
Jah és már lehet rendelni néhány helynél (csak nagyon drága, pl. CE [Collection Edition] durva 45ezer körül lesz)
Oldal: [link] ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!