Mi a véleményetek a Sapphire 11163-05-20R HD 5770 1GB GDDR 5 HDMI VAPOR-X PCIE videókártyáról?
kb hasonló teljesítményt nyújt, mint a 4870 vagy a GTX260...ilyen tesztekkel tele van a net. Szerintem nem rossz kártya, bár ma már nem számít túl erősnek sem...egy elfogadható középkategóriás. A Crysis játékok magas beállításokkal biztosan elmennek 1680x1050 felbontáson (Crysis 1-ben ha mindent felnyomsz nagyon magasra, akkor 1680-nál már helyenként valószínűleg szaggat/receg, de egy ügyes high/very high keverékkel játszható teljesítmény és jó látvány érhető el...(pl a víz és a lombkoronákon átszűrődő fény effektjét nagyon magasra téve, a többi beállítás magason hagyva).
Milyen felbontáson is használnád és milyen procival hajtanád meg őkelmét? RAM mennyi van a gépben és milyen oprendszerrel? Ezek is befolyásolják az 5770-nel elérhető játékélményt...
A gép már megvan csak van egy kis probléma a játékkal /Crysis 1/, mivel folyamatosan kidobál, lefagy. A videókártyára gyanakodtam de ezek szerint nem lehetne vele baj. A gép:
AMD Phenom II x4 /3.2/
4096 1333Mhz
Sapphire 11163-05-20R HD5770 1GB GDDR5 HDMI VAPOR-X PCIE
1920X1080 vagy 1280x ebben a felbontásban tudom használni a monitort. Más opcióban a képernyőt nem használja ki teljes terjedelmében /Samsung BX 2331/
A játékot már a legalacsonyabb grafikán használom de így is szarozik. Mi lehet az oka? A játék eredeti lemez
Ja és az operációs rendszer Windows 7 64 bit
Akkor ott valami gond van tényleg...
driver frissítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!