Sims 2-t vagy Sims 3-at érdemes venni? (PC)
Sziasztok 12 éves vagyok és veszünk valamien sims játékot..
szerintetek a sims 2 vagy a sims 3 a jobb? és mienek?? melyiket érdemes megvenni!
(tom hogy angolnyelvű,de az NEM AKADÁLY mert nagyon jól tudok angolul és a tesóim is..)
Köszi a Válaszotokat ;)
sziasztok,további szép napot
Attól függ, hogy milyen a gépetek konfigurációja. Processzor, memória, videokártya.. ha le tudnád írni, könnyebb lenne dönteni :)
A Generations a Sims 3 legújabb kiegészítője, ezzel csak akkor tudsz játszani, ha meg van az alap játék is.
(Saját vélemény: A Sims 2 jóval olcsóbb, sok kiegészítő van rá, már ezek sem olyan drágák. Ha ezt vennéd, akkor viszont érdemes mellé rögtön venni egy-két kiegészítőt is. Ajánlom az évszakokat és az állatost.)
Itt egy nagyon jó simses oldal. Bal oldalon tudsz olvasni az alapjátékokról illetve a kiegészítőkről.
/A sims 2 az összes kiegészítőjével együtt magyar, a sims 3-nál tudomásom szerint az alapjáték plusz az első pár kiegészítő./
háát én nagyon nem értek a géphez (mármint hogy mit adjak meg rola)az új költet helyilemez (f: )-re szoktunk telepíteni..
ott ezt találtam: Fájlrendszer:NTFS
Szabad terület: 905 GB
Teljes méret: 931 GB
de ha kell még vmi akkor létszi irjátok le hogy hol lehet azokat a gépbe megnézni.. :)
^.^
JAH ÉS KÖSZI AZ ELŐZŐ VÁLASZOKAT!!!! :) :D
:)
Milyen operációs rendszered van?
Általában a start/vezérlőpult/rendszer és biztonság/rendszer -nél van kiírva.
Onnan kellene leírnod a processzor sebességét illetve a telepített memóriát.
Előző vagyok. Egyszerűbb ha ezen az oldalon nézed meg, hogy fog e futni megfelelően a sims.
Itt az "or select from the dropdown" rész alatt gördítsd le a nyíllal, majd keresd meg a "The Sims 3"-t. Majd rákattintasz arra, a gombra, hogy "can you run it". Eltart egy kis ideig, amíg analizálja a gépet. Ha kész, akkor behoz egy oldalt. Ha minden zöld, akkor fog futni rendesen :)
Köszi mindenkinek! :) és köszi a weboldalt.. :)
a weboldalon a kis rulika félében végig megy gyorsan ilyen zöld csíík :D xD És azt irta ki hogy gratulálunk a számítógépének megfelelően működik ez a termék.. :)
Kösszii ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!