Mi a véleményetek a Dell Vostro 1015 / 126986 laptopról?
Figyelt kérdés
Van valakinek esetleg ilyen? Vélemények?
* PROCESSZOR: Intel Celeron Mobil M900 2.20GHz
* MEMÓRIA MÉRET: 3Gb
* MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
* KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 15,6"
* FELBONTÁS: 1366x768 (WXGA)
* LED KIJELZŐ: Igen
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel GMA X4500
* MEREVLEMEZ: 320 Gb
* OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7 Home Premium
* WLAN: Igen
* HÁLÓZAT: 10/100Mbps
* BLUETOOTH: Igen
* USB PORT: 4 db
* KAMERA: Igen
* KÁRTYAOLVASÓ: Igen
* SÚLY: 2,4 kg
* HDMI: Nem
* DISPLAYPORT: Nem
* eSATA: Nem
* IRDA: Nem
* MODEM: Nem
* FIREWIRE /IEEE1394/: Igen
* S-VIDEO: Nem
* SSD MEGHAJTÓ: Nem
* MINI DISPLAYPORT: Nem
* MINI HDMI: Nem
* ANGOL LOKALIZÁCIÓ: Nem
2011. máj. 26. 19:00
1/6 anonim válasza:
Nem a kedvencem a Dellnek ez a szeriaja, ugyanis nagyon erzodik a gepen hogy egy olcso kategorias cuccrol van szo: lotyog a kijelzo, dudorodik a billentyuzet, "nyikorog" a muanyag. Ezt leszamitva vegulis a Dell megbizhatosag az megvan. Maga a konfiguracio pedig altalanos felhasznalasra okes: net, film, zene, office.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2011. máj. 26. 20:25
4/6 anonim válasza:
nem rossz laptop, volt már jóárszor a kezembe, viszont nem lötyög rajta semmi, és teljesen rendbevan..
5/6 A kérdező kommentje:
1-2 nap és letesztelhetem én is. Végül megrendeltem neten 113.500-ért. Kíváncsian várom, hogy tapasztalom-e én is a leírtakat.
2011. máj. 26. 23:05
6/6 A kérdező kommentje:
Már most használom pár napja, nekem nagyon tetszik. Nem érzek lötyögést, a billentyűket is kényelmesnek találom. És végül nem is 3 gb-os, hanem 4 lett, legalábbis azt írja. A win 7-et is kezdem megszokni. Egyedül az ujjlenyomatokkal lesz gond úgy látom, a sok fényes felülete miatt. Dehát ez legyen a legnagyobb gond.
2011. jún. 2. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!