DiRT 3 Aplication load error 5:0000065434?
Figyelt kérdés
Felraktam a DiRT 3-at és mikor indítottam volna elfele ezt írta: Aplication load error 5:0000065434
Mit jelent? Vagy mit kell csinálni?
2011. máj. 25. 18:17
1/9 asdelmagad666 válasza:
hátha feltelepítette akkor nem a gépel lehet a probléma mert le ellenőrzi telepítéskor azt hogy alkalmas-e de szerintem töröld le tedd újra és ha akkor sem jó akkor skidrow verziót szedj le nekem az van és tökéletesen fut ment is meg minden.
2/9 anonim válasza:
hali, rakd fel a játékot és a crackelésnél a dirt3.exe-t ne írd felül! azt hagyd meg és jó lesz :)
3/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom, de ez a fajta crackkelés sem oldotta meg nekem :S
A kérdezőnek újratelepítés után sikerült?
4/9 anonim válasza:
nekem az a baj hogy asztalon nyitnám meg és nem csinál semmit
5/9 vTomi15 válasza:
A cracket minden vírusírtó blokkolni fogja.
Ha az autocracket választod már a telepítés előtt kapcsold ki az irtót, majd rakd kivételekhez (az irtóban) a játék mappáját.
Ha autocrackelsz és nem kapcsolod ki az irtót, a telepítés hibás lehet!
6/9 Artur1998 válasza:
Hello pls nekem is segitsetek nekem sem megy esmit csinaljak mert nod32 om van es letoltottem jo crackeket talan es rasznak nete es eltunt a crack mit csinaljak ??? Nem akarom megvenni a jatekot :D:D
7/9 Artur1998 válasza:
hogy lehet autocrack-et hasznalni?
8/9 anonim válasza:
valaki feltudna tolteni az exe ket mivel nincs meg mar az instalacio...ezert nem tudom ujra tenni.
9/9 anonim válasza:
Én a repairt választottam és egy Launcher-t raktam be azzal megyen, és egy ProfileImport.exe fájl nem árt ha karriert készítessz!!! ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!