Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell megírnom az...

Hogyan kell megírnom az önéletrajzomat gépen?

Figyelt kérdés

Milyen programot használjak? (nekem Abiword van)vagy ez mind1?

szerkesztésnél mire figyeljek?

tanácsok?

2011. máj. 25. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Microsoft Word. Van kismillió sablon a neten! google a barátod;)
2011. máj. 25. 14:13
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Mindegy mivel írod, ha nyomatásba megy. Ha meg e-mail -be küldöd, akkor ügyelj arra, hogy a elmentett formátum kompatibilis legyen a Microsoft Word -el. Mert ha nem, nem fogak senki kedvéért mást föltelepedni, hanem gondolkodás nélkül törlik a pályázatodat, hiszen lesz helyett kismillió másik.

A Abiword -öt ugyan nem ismerem, de az Open vagy a Libre Office tuti ismeri a Microsoft doc formátumot. És ezek is ingyenesek.

Még menőbb ha PDF-be konvertálod, ezzel ugyanis már tényleg nem lehet kompatibilitási problémájuk.

A technikai részéről ennyit, a többiről oldalakon át lehetne beszélni. A legjobb ha felkeresel valamilyen álláshirdető portált, ott millió olvasnivalót találsz arról hogy kell kinézni, és mit tartalmazzon egy önéletrajz. Na meg persze sablonokat is találsz, azok csak ki kell töltened, mert már meg vannak szerkesztetve.

Ebben Google a barátod..

2011. máj. 25. 14:13
 3/7 A kérdező kommentje:
e-mailben megy, köszi a válaszokat
2011. máj. 25. 14:18
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

Ja és még valami, a fájlnév ne tartalmazzon ékezeteket, mert olyan csak a számítástechnikai retardáltak csinálnak. :)

Ezt a hibát főleg akkor ne kövesd el, ha pályázatban külön elvárás a számítástechnikai ismeret. :)

2011. máj. 25. 15:14
 5/7 anonim válasza:

www.europass.hu

Én ezt szoktam használni, mert így tuti, hogy semmi sem marad ki :)

Lépésről lépésre beírhatod az adatokat, majd a végén választhatsz milyen formátumban kívánod lementeni...

2011. máj. 25. 17:47
 6/7 A kérdező kommentje:
open office-cal csináltam, az jó??
2011. máj. 27. 14:17
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
A doc formátumba mentetted, akkor igen.
2011. máj. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!