Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Click-re induló gép, hogyan?

Click-re induló gép, hogyan?

Figyelt kérdés
Asus p5vd2 alaplapom van, és windows 7 home operációs rendszer. BIOS-ba engedélyeztem, hogy a gép click-re induljon, de nem reagál rá..az egér PS2 csatlakozóval van... ötlet?
2011. máj. 25. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
PS2-n szerintem nem lehet megcsinálni, de amúgy sem túl jó ötlet szerintem, bár te tudod. De ez erősen alaplapfüggő. Biztos, hogy a tiéd tudja? Én még mondjuk senkinél nem láttam ilyet. Talán nem véletlenül. Az a hátrányuk ezeknek, hogy a gép sohasem kapcsol ki teljesen igazából, mindig áramot kell adnia ennek-annak. Mondjuk olyat az elő szokott fordulni, hogy az egeret nem kapcsolja ki a gép és folyton világít kikapcsolt gép esetén is, ez általában nem zavarni szokta a tulajokat. :)
2011. máj. 25. 00:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Én gépemen is így van.. bár az igaz hogy nekem az egér USB-és hm..
2011. máj. 25. 00:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha az alaplap támogatja, mennie kell. Nekem is indul a P5GD1 billentyűzetre is, meg egérre is (usb-s, ps2 átalakítóval). USB-s egérrel nem megy.

Viszont csak állandó áramellátással működik, ha kihúzod és visszadugod, már nem megy.

2011. máj. 25. 01:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Op rendszer számít?
2011. máj. 25. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mivel akkor még nem töltötte be.
2011. máj. 25. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!