Kékhalál jött a gépemre! : S Lé gy szi se gít setek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre h kékhalál van a gépemen. Megvan a gépem telepítője és gondoltam visszaállítom a rendszert. Azt írta ki hogy hiba. Megpróbáltam javítani az sem csinált semmit. Telepítettem kiírta hogy a cd-m hiányos ez meg az hiányzik róla. ( érdekes mert pár hete ezzel a cd-vel telepítettem és minden jó volt) egyébként windows 7-es. Mostmeg bekapcsoltam és semmi az ég világon nem jön be csak 1 nagy fekete oldal,nem megy tovább,nem tölt,semmit se csinál. Mi a baja? Mit csináljak vele?2011. máj. 24. 18:28
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon örülök neki. :S
2011. máj. 24. 18:36
3/7 anonim válasza:
Telepítsd újra,mást nem nagyon tudsz csinálni szerezz be egy jó telepítő cd-t,de ne add oda másnak mert nem vigyáznak rá karcos lesz, vagy vidd el szervízbe 3000 ért kb újralökik. [link]
4/7 anonim válasza:
Ugyanez a probléma lépett fel nemrég ismerősöm gépén, az eredmény: halott dvd olvasó.
Próbáld meg lemez nélkül elindítani.
Persze a gond oka lehet halott winyó, RAM, szinte minden, de nem kell azonnal rémeket látni.
5/7 anonim válasza:
Ha van másik gép akkor tölts le eyg linux live-t és indítsd el vele a gépet elvileg elindul linuxszal az adatokat kimented azán meg dönthetsz ohgy mire telepíted újra a géped
6/7 anonim válasza:
kékhalálnál általában meg kell álmodni, hogy miért teszi azt. legegyszerűbb egy újratelepítés (ha a dvd olvasó halt be, akkor usb-ről. ha az is... akkor ott gáz van.)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát próbálkozok,próbálkozok. Majdcsak jutok valamire már. ;)
2011. máj. 24. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!