Azt akarom kérdezni hogy ha rajta van a laptopom dobozán hogy wifi meg bluetooth akkor azt tényleg rajta van?
Figyelt kérdés
Ja és a laptopomon a vistát lecseréltük windows 7-re és az befolyásolhatja ennek az eszköznek a meglétét(mármint a wifinek meg a bluetoohtnak)??2011. máj. 23. 18:53
1/5 legendavagyok01 válasza:
Ha más lenne a dobozán, mint ami valóban van a gépben, az elég gáz lenne (a gyártónak és a forgalmazónak).
Az oprendszer nem számít - természetesen - , csak esetleg másik drivert kell majd telepíteni hozzá.
2/5 P.O.C. válasza:
A dobozra ragasztott címkét kell nézni, mert a dobozra bármit lehet írni, olyat is ami CSAK opcionális. Mivel több típust is csomagolhatnak ugyan abba a dobozba.
3/5 Y4kuza válasza:
esetleg márkát és típust ha mondanál egyszerűbb lenne :) am eredeti volt a vista ? me akk ha garanciális a lapi akk nagy baromság volt felpattintani rá a 7-et am ahogy tapasztaltam eddig a 7 a legtöbb hardvert felismeri automatice szal vagy nézz utánna rendesebben vagy keressél normális drivert :D mellesleg nem adtak a géphez ? egyszerűbb lenne akk azokat feldobálni
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!!!Am. nem az én gépem hanem a tesómé és már régóta tervezzük hogy vegyünk egyet a régi gépbe(az egy másik gép)de tegnap megláttam a laptopja dobozán azt hogy bluetooth és megörültem meg ő is de aztán nem találtuk a gépén és am Toshiba Satellite fajtájú laptopja van és nem tudta hogy hova rakta a laptopból a cuccokat de am majd szerzünk hozzá drivert remélem és még annyi hogy a 7-et az informatikus ember rakta rá mert lett vmi a vistával és még egyszer köszönök mindent!! :DD
2011. máj. 24. 16:25
5/5 anonim válasza:
de ééédes ^^ "Azt akarom kérdezni, hogy..." :) :)
Nagyon cuki vagy :)
(bocsi de ezt nem tudtam kihagyni ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!