Hogyan tudnám tablet-pc re rátelepíteni a windows 7 et?
P.O.C
Esetleg nem tudod hogy van e olyan lehetőség hogy a tablet pc-met valahogy rádugjam az asztali gepemre es onann a tablet pcnek a hdd jet letorolnem es feltennem ra a win7et ?ilyen létezik egyáltalán?
P.O.C
olyan lehetőség van hogy a tablet pc met radugjam az asztali gépemre és az asztali gépről letöröljem a tabletnak a hdd jet es arra feltegyek egy friss oprendszert? van hülye kérdés??

Nem hülye kérdés, elvégre is PDA-kra is így kell rendszert telepíteni. De annyira azért nem vagyok Otthon a Tablet PC kategóriában mert nekem még sosem volt, csak segíteni próbálok a legjobb tudásom szerint. :)
Mi a gyártó és a típus? Hátha a gyártó oldalán, vagy a külföldi fórumokon találok valami okosságot. :)
Elsönek is köszi a fáradságot akkor itt a lényeg
a neve pedig: Wetab Tablet 16gb
nagyon jó lenne ha tudnál segíteni mert a barátnőm nem tud gépezni és sajnos ezt én rontottam el neki mert uj os_t tettem rá amitől azthittem szebb jobb lesz de sajnos nem:(

Hát amit eddig olvastam, aszerint csont nélkül mennie kéne.
Próbálkozz, az eddig általam javasolt programokkal.
A tárhely viszont csak 16 GB, ez pont súrolja a Windows 7 minimális követelményét. Én inkább ezért Windows XP Tablet PC Edition 2005 -el próbálkoznék a helyedben, így legalább 1-2 komolyabb programnak is maradna hely, és több mindennel is használhatnád.

Azt csak pusztán hülye kérdésnek nem tartottam, az egy szóval nem mondtam hogy lehetséges is.
Szedd le szépen a Windows XP Tablet PC Edition 2005 -t.
Itt még seed -ekik is: *****
Itt van hozzá egy serial is: XHVGV-2G99G-BQ8FT-696D7-GGRW8
A MUI pack -ot itt találod hozzá: [link]
Ezzel tudod magyarítani, mert alapból angol lesz. Az Iso -t az említett programmal rakd pen drive, ha nem megy kénytelen leszel kiírni CD-re, és beruházni egy külső USB-s ODD-be.
Ja és nincs MSN -em, rühellem mert már nem egyszer kaptam tőle vírust.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
okés köszi szépen csak annyi hogy ha bekapcsolom a tabletet alapbol nem bootol de van hozza egy trükk(most ne kérdezd hogy ez mi mert nem az a lenyeg):
cd /boot/extlinux
sudo cp /media/<your drive name>/plpbt* .
sudo cp extlinux.conf extlinux.conf_dist
cp extlinux.conf /media/<your drive name>
umount /media/<your drive name>
nade ahova az van irva h your drive name az a pendrivemom neve tudom mert mar csinaltam ezt de viszont ha bedugom a pendriveomat a tabletre nem tudom megnezni hogy mi a neve es hogy hova mountolja be azt esetleg nem tudod h linuxon hova teszi be az usb-met?

Linux -ba sajna nem vagyok otthol. Akkor ennek a Tablet PC-nek, most be sem tudsz lépni a BIOS -ába, hogy a Boot -olást közvetlenül USB meghajtóról kezdjed?
Mert az lenne a lényeg, hogy maga az alaplapi EEPROM kezdje el a boot -olást, nem pedig holmi Linux alrendszer, mert a Windows semmilyen formában nem csipázza a Linux -ot. Elég valószínű, hogy a problémád forrása is ebben gyökeredzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!