Tudna. Nekem valaki a Fahrenheit-hoz hasonló játékot mondani?
Figyelt kérdés
Nem ilyen lövöldözős idiótaságokra gondolok.
Nincs itt a barátnőm és nagyon unatkozok, ma estére meg programom sincs, aztán gondoltam bekockulok
2011. máj. 21. 21:27
1/1 VODKA0710 válasza:
Pont ahoz hasonlót nem, de talán neked is olyan játékok tetszenek, mint akiknek a Fahrenheit is. Ajánlani tudom a DreamFall-t. Van 1-es, 2-es része, egész jó játék. Ha tudsz angolul, akkor google-ba is kereshetsz ilyesmiket (games like fahrenheit, similiar to fahrenheit (Esetleg Indigo Prophecy - amerikai kiadás)).
Aztán van pár játék, aminek semmi köze a már említett játékokhoz, viszont nem lövöldözős, jó története van, logikai feladványos: Portal (1,2) Biztosan tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!