Leesett a laptop töltőm, azóta nagyon gyengén tölt kizárólag róla el se indul be a gép (akksi is kell, hogy bent legyen) Többi lent?
Figyelt kérdés
20V 3,25A Neten nézegetek töltőket, de ott W. van megadva az én töltőmön viszont nem találom ezt. (Egyém Fujitsu siemens) Mekkora lehet ennek a W? Fontos az, hogy 20V legyen vagy vehetek kissebbet, nagyobbat is csak töltsön, mennyi lehet az eltérés? Érdemes javíttatni?2011. máj. 20. 05:33
1/5 tamasoft válasza:
A V nagyon fontos, hogy ugyanannyi legyen, ha újat (vagy használtat) akarsz. Meg a polaritás is fontos, mivel valamelyik fordítva van bekötve. Szerintem érdemes megnézetni egy mesteremberrel, mert valószínű olcsón javítható.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Per pillanat egy olyan töltőt találtam ami. 18,5V 3,5A
Wattra ugye ez is 65. Amennyiben ezzel üzemeltetném?
2011. máj. 22. 17:14
4/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy bevittem egy szervízbe, azt mondja a mester" hogy ez nem javítható, mert ragasztott.
Mondom már szedtem szét, mert vezetéket cseréltem rajta, azt mondja, hogy akkor lehet.
Othagytam kiváncsi leszek, rá, hogy mit mond...
2011. máj. 22. 17:56
5/5 tamasoft válasza:
Rövid távon üzemeltetheted a talált táppal, de huzamosan nem ajánlott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!