Lan-Partyhoz hálózatot szeretnék létrehozni, de sehol nem találtam megfelelő leírást hogy milyen eszközök is kellenének hozzá?!?!
Figyelt kérdés
Kb 8-10 gépet kellene összekötni. A gépeken Windows XP/Windwos 7 található. Nem vagyok inforamtikai analfabéta, sőt. De lan hálózatot még soha nem építettem. Ha lehetésges akkor linkeljetek már hozzá néhány eszközt is amihez szükségem lesz.2011. máj. 19. 21:52
2/3 P.O.C. válasza:
1. Ennyi gépnél legalább egy 16 portos Switch:
2. Patch kábelek:
3. Minden gépbe hálókártya (de ezt gondol nem kell ecsetelni)
4. FIX IP címeket kell megadni a gépek hálózati kártyáinak. Természetesen különbözőt, pl.
IP: 192.168.0.1-254.
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
5. A gépek tűzfalain át kell meg kell nyitni a Játékok által használt portokat. Bár sokkal egyszerűbb ha a játék idejére egyszerűen letiltjátok a tűzfalat. Úgysem kell, ha nincs Internetkapcsolat.
6. Ez után már csak össze kell dugdosni őket, és mehet a game. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, pont egy ilyen választ vártam :)
2011. máj. 19. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!