Assasins Creed Brotherhood save?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem ,hol találom meg a játék mentéseit, mert a játék bugos, nem tudok megcsinálni 1 küldetést, felakarok telepíteni 1 másik verziót,de nem szeretném előröl kezdeni a játékot!2011. máj. 18. 22:47
2/16 A kérdező kommentje:
nem eredeti , de többször is újrapróbáltam és igen bug
2011. máj. 18. 23:26
3/16 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy a crack rossz.
4/16 A kérdező kommentje:
Majd megnézem ,hátha segít ha leszedek egy új cracket , de amúgy az eredeti kérdésre nem tudnál válaszolni?
(ezt is kösz amit eddig írtál) csak ,ha a Crack sem oldaná meg...
2011. máj. 18. 23:43
5/16 NejlonZacskoo válasza:
meik küldetésnél van a hiba? amm meg ha kell egy teljes 100% os save, da vinci dissaperanace val 10 töltényes lőszertárral, minden uj ruhával pl drachen armor desmond raiden ... akkor privi :D
6/16 A kérdező kommentje:
azzal amikor a franciák támadnak és 3 kaput kell becsukni...
egyiket sem lehet...
2011. máj. 21. 15:07
7/16 NejlonZacskoo válasza:
sequence és memoryt tudsz adni? fejből nemtudom meik az a rész xd
8/16 anonim válasza:
nekem is az volt, hogy annyi hulla volt, hogy nem tudtam becsukni, a megoldás az volt, hogy messzebb öltem meg mindenkit.
9/16 NejlonZacskoo válasza:
nyomogasd miközben fogod a fel le jobra balra gombokat nem csak ott kel tartani -.- ha gépen vna meg akkor shift és ott a wasd betük közül én az s et nyomtam és letekerte lehet h neked is ez a baj :D
10/16 A kérdező kommentje:
jól van köszi ,én minden ismerősömet körbekérdeztem aki végignyomta egyik se mondta ,hogy nyomjak mellé valamilyen gombot, megnézem hátha segít
2011. máj. 25. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!