8 és 4 megapixeles képeket csináltam. Hirdetéshez tölteném fel, de valahol csak 200kb a limit. Hogyan tudom addig visszarontani a minőséget?
Két dolgot állíthatsz, hogy csökkenjen a fájlméret, a minőséget, vagy a méretet (felbontást) lejjebb veszed, vagy növeled a tömörítés mértékét.
Ezt a kettőt valamennyi képszerkesztőben megteheted, pl. PhotoFiltre, GIMP...
Átméretezés GIMP-ben kép/kép átméretezése (bár ezt, ahogy az előző írta a Paint is meg tudja tenni, ha Windows-t használsz)
Mentésnél e két képszerkesztővel, ha jpg-t választasz, akkor a minőség csúszkát lejjebb véve is csökken a méret.
paintbe csak annyit tudok csinálni, hogy ha mentés máskéntra kattintok, ott be tudom állítani, hogy jpeg, fekete-fehér...ilyenek. ezzel tudom csökkenteni a fájl méretét
hogy lehetne átméretezni vagy mire gondoltok?
milyen painted van?
ha a régi XPs fajta, akk valahol felső menüsor egyik pontjaként ott lesz h kép méretezése
ha új win7es, akkor program bal felső részén ott fog virítani egy nagy "méret változtatása" vagy hasonló nevű gomb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!