Mire jó egy tábla pc, mi értelme van?
Ezt így nehéz megmagyarázni, próbálj ki egyet s meglátod főleg ipadra gondolok, a konkurenciája néhol elég gagyi is tud lenni. netezz rajta, olvass rajta, játssz vele s meglátod...
Az netelés élményben is más...
persze, biztos igy van :)
csak olyan árban érdemes elgondolkodni h az vagy egy noti..
nekem az ipad 2 nagyon tetszik.. csak itthonra a gép mellé biztos felesleges lenne.
ki az aki kihasználja? msn-ezni is lehet rajta?
GYakorlatilag minden program van ra ami iphonra + kicsimillio ami csak Ipad re keszult, ami elerheto az itunes app storban azt mind tudod telepiteni (msn is van)
En pl. otthoni asztali gep mele akkor latom ertelemet ha nincs szukseged notira vagyis teljes erteku hordozhato gepre mert utkozbe vagy a varosban nem kell mondjuk komoly prezentaciokat vagy hosszabb dolgozatokat irnod. hanem csak netre jatekra socialre l;evelezesre olvasasra hasznalnad
végülis kényelmesen a fotelből egy netbookal is lehet gépezni és még gyorsan is lehet gépelni.. szintén jól hordozható
szerintem amiben biztosan nagy élmény lehet az ipadan olvasni, meg böngészni a neten :)
már megbocsáss,ezért biztos kimoderálnak,de H.Ü.L.Y.E.Vagy b.a.z.d.m.e.g????
ennél ostovább kérdést nem halottam soha (vagy olvastam)
1-a tábla pc-t magaddal viheted bárhová,2-az ipad alapból nem tábla pc hanem tábla MAC,tulajdonképpen az apple akart egy táblapc-t de elbas*ta,mert ez csak egy túlméretezett iphone lett... ha veszel egy tábla PC-t megtudod mire jó...de akkor ink. vegyél egy windows mobile-t!!!
netbookot is vihetem magammal bárhová.. és arról még gépelni is lehet normálisan... sőt nem okostelefon oprendszere van hanem windows-- tehát használhatok rajta bármit amit gépen..
az ipad is tábla pc-nek számit már ne is haragudj...
max tudod mire jó? burzsuly gyerekeknek a plázában a Mekinél rajoskodni vele.. én ezt vettem észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!