Hogyan tudnám legegyszerűbben elsajátítani a Windows office programok fortéját? Letölthető valami ezzel kapcs. Ban?
> azzal meg, hogy kattingatok jobbra-balra
> a programokban, még nem leszek okosabb...
De. Én így csináltam. Elindítottam valamelyik programot (word, outlook, stb.), és végignyomkodtam benne mindent. Minden biszbaszt kipróbáltam hogy mit csinál.
első: igen, erre én is gondoltam :)
második: ügyes vagy, én régebben próbálkoztam ezzel a módszerrel rééégen, aztán az oktatásokon kiderült, hogy jóformán semmit sem tudok :)
Amúgy most nézem, hogy 2003-as van mindenből (word, stb) Olyan hatalmas változások azért csak nem voltak azóta, vagy igen?
Access
Excel
PowerPoint
Word
Oktató CD: (7 modulos: Alap, Op.Rendszer, Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet.)
Az ECDL Oktató CD telepítéséhez töltse le az alábbi állományok mindegyikét ugyanabba a könyvtárba, majd a ecdl.oktato.cd.part01.exe fájlt WinRAR-ral megnyitva csomagolja ki a tömörített ISO állományt. Ezt CD-re írva szabadon telepítheti gépére az ECDL oktató programot.
csak, Microsoft FrontPage 2003
Hivatkozások – 1. rész: Alapismeretek
Mindenki számára hozzáférhető Office-dokumentumok készítése
HTML-táblázatok – 1. rész: Alapfogalmak
HTML-táblázatok – 2. rész: Táblázatok és cellák szélessége
HTML-táblázatok – 3. rész: Weblaptervezés elrendezéstáblázatok használatával
oktató videó (MS. Word 2003)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!