Hogyan tudnék letölteni videót video. Fc2 -ról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 18:18
1/8 anonim válasza:
nyelv, magyar is!
(Configuration > Language: Magyar OK. majd újraindítod a progit.)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/8 A kérdező kommentje:
letöltöttem a programot ,de azt írja ki a videóra h érvénytelen :/// (azért köszi!! és ha tudnátok vmit ajánlani még akkor lécci írjatok)
2011. máj. 16. 19:04
5/8 anonim válasza:
A Downloadhelper mükszik! (2.link)
6/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a DownloadHelpert és hozzáadtam a mozzilához de hogyan tovább mert megjelent így egy új ikon a mozzilla fejlécén, ha rákattintok akk behoz egy kis ablakot és jó sok honlapcímet :// de nem tom hogyan lehet videót letölteni vele...
2011. máj. 17. 14:46
7/8 anonim válasza:
xVideoServiceThief (Portable) 7.4 MB
...ingyenes, magyar nyelvű.
Segítségével az összes népszerű (több mint 50!) videó-megosztó oldalról letölthetünk és konvertálhatunk filmeket, (AVI, WMV, MPEG stb.) videókat.
A hangsávok lementésére is van lehetőség MP3 formátumba.
Weboldal: [link]
Operációs rendszer: Windows 2000, XP, 2003, Vista, Win7
Magyar fordítás: ZityiSoft
8/8 A kérdező kommentje:
SIKERÜÜLT!!
Nagyonszépen köszönöm mindenkinek!!!! :))
2011. máj. 19. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!