Mit tudok tenni ilyenkor, mi a hiba ebben a php fájlban?
sziasztok
letöltöttem az oktatovideok.hu egyik anyagát de nem tudtam telepíteni a mappában lévő telepítővl ezért leszedtem a legfrissebbet.Végre hajtottam az utasításokat de sajnos nem működött.
a php tartalma:Ha minden frissítéskor (F5) egy újabb Próba János jelenik meg,<br>
<b>az Apache - PHP - MySQL sikeresen be lett állítva!</b>
<br><br>
<?
//establish user connection
mysql_connect("localhost");
//open up database
mysql_create_db("teszt_adatbazis");
mysql_select_db("teszt_adatbazis");
//create table
mysql_query("CREATE TABLE uj_tabla(vezetekNev VARCHAR(25),keresztNev VARCHAR(25))");
mysql_query ("INSERT INTO uj_tabla (vezetekNev, keresztNev) VALUES ('Próba', 'János')");
//display the information
$result = mysql_query ("SELECT * FROM uj_tabla");
while($row = mysql_fetch_array($result))
{
print ("Új ember felvéve: " . $row["vezetekNev"]." ".$row["keresztNev"]." <br>\n");
}
//close user connection
mysql_close();
hiba:
Warning: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 6
Warning: MySQL Connection Failed: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 6
Warning: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 8
Warning: MySQL Connection Failed: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 8
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in C:\phpWeb\testmysql.php on line 8
Warning: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 9
Warning: MySQL Connection Failed: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 9
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in C:\phpWeb\testmysql.php on line 9
Warning: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 11
Warning: MySQL Connection Failed: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 11
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in C:\phpWeb\testmysql.php on line 11
Warning: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 12
Warning: MySQL Connection Failed: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 12
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in C:\phpWeb\testmysql.php on line 12
Warning: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 14
Warning: MySQL Connection Failed: Bad handshake in C:\phpWeb\testmysql.php on line 14
Warning: MySQL: A link to the server could not be established in C:\phpWeb\testmysql.php on line 14
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\phpWeb\testmysql.php on line 15
Warning: mysql_close(): no MySQL-Link resource supplied in C:\phpWeb\testmysql.php on line 20
segítségteket előre is köszönöm
EGÉSZEN ADDIG AMIG NEM OSZTSZ MEG PONTOS INFOKAT ÉN IS ŐK IS TALÁLGATNAK
DE MySQL EL NÉLKÜL EZ NEM FOG MENNI NEKEM IS LINKELTÉL EGY BUGYUTA WIDEOT:(
NEM ÉR SEMIT
IGAZ ISMEREK EGY PROFIT AKI KB 2 PERC ALATT MEGMONDJA HOGY MI IS A HIBA
kérdés miota tanulsz php programozást ??
2 hete?
még nem kezdtem el mivel úgy gondoltam akkor érdemes hozzá kezdeni ha már minden flottul működik.
A videót azért linkeltem hogy lásd honan tanulok meg honnann van a cucc.
A mysqlt meg azért nehéz(szinte lehetetlen)telepíteni mert folyton lefagy a telepítője.A liveos cuccal meg nem megyek semmire mert ott meg a konfigurátor fagy be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!