Hol lehet Magyarországon a legolcsóbban új számítógépet venni?
Kézzel összerakott, kis szériás gépek, három év garanciával. Újak.
Inkább kérj meg valakit, mert ha nem értesz hozzá mindenhol úgy átk*rnak, mint sz**t a palánkon.
Amúgy a legkifizetődőbb alkatrészekből összerakatni egyet, egy korrekt PC boltban ahol jók az árak.
Bonyhád, Tolna megye.
Amúgy a szerelőnek is meg kell valahonnan vennie a cuccokat, mert itt minden nagyon drága.
össze válogathatod a dolgokat és megrendelheted.
Nem értem, miért akarsz te szerelőt hívni? Az ipon -on 1800 -ért össze is rakják és letesztelik neked. Így fölöslegesen fölöslegesen vered magad költségekbe a szerelővel.
Neked itthol már csak a Windows -t kell fölrakni, ami már nem egy vérsz*rás.
Csak mond meg mennyit szánsz rá és mire akarod használni, annak megfelelően összeállítunk neked egy jó kis konfigot.
tegnap 23:25
---------------------
Te meg nem tudom miért vagy annyira belebuzulva a Qwerty -be??
Qwerty LITE+ (és most még akciós is??): [link]
Ipon.hu:
Ja, gondolom azt vágod, hogy az enyém csak azért lett 3000 -el drágább, mert 2 GB DDR3 rammal szereltem, ami alap egy mai PC-ben (és nem 1 GB DDR2-vel, mint a Qwerty -ban), ezenkívül megbízható FSP táp van benne, nem zsákbamacska mint a Qwerty -ben.
Kész konfigot venni, egyszerűen SEHOL NEM ÉRI MEG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!