Melyik a jobb az usb-s vodafone internet (5000Ft/hónap), vagy a digi internet (3500/2500 Ft/ hónap)?
Hát ez attól függ, hogy mire és milyen gyakran akarod használni.
Ha jól tudom, az usb-s vodafone mobilnet, azaz akárhol használhatod, de nem biztos, hogy eléri a kívánt sebességet. Ez lakhelytől is függ, nem mind1, hogy egy faluban, vagy mondjuk Budapesten akarod használni.
Ha mondjuk nem akarod sehova sem vinni, akkor a digi-t javaslom, állítólag 20-30Mbps-os sebességű, ami már egy kicsit oda.asz a rendszernek. Ha főleg letöltésekre használod, akk digi, ha valahova vinni is akarod, akk vodafone, ha az ár számít, akk digi - 2:1 a digi javára. De mások válaszát is várd meg, ezekben a témákban nem vok nagyon otthon, nekem invitel ADSL-em van, jó sebességgel, korlátlan, 4000 Ft/hó amiből 3-at elengednek. De menj be a Vodafone-hoz és a DIGI-hez vagy látogasd meg a honlapjukat, ott jobban le van írva és még lehet, h találsz jobbat is.
Csatlakozom az előttem szólóhoz !
Nagyban befolyásolja a választást az hogy hol szeretnéd használni .
Ha szükséged van a mobilitásra és nem csak otthon szeretnél netezi akkor jó a mobilnet --de ha otthoni használatra szeretnéd, akkor egyértelmű hogy a Digi Net!
Én már egy ideje használom és meg vagyok vele elégedve ...
Tényleg hozza a 20/10 Mbites sebességet --ami ugye sokkal több mint a Vodafonos --és sokkal olcsobb is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!