A CCleaner melyik meghajtót tisztítja? Vagy az egész gépet tisztítja? A tisztítás futtatása előtt kötelező az Elemzés? És az mire jó?
Az alapbeállítás tökéletes, semmi fontosat nem fog törölni (esetleg az előzményeket, cookie-kt kiveheted, ha azokra szükséged van).
Az egész gépet tisztítja, de mivel szemetek főleg csak a C: meghajtón vannak, így ott fogja a legtöbb helyet felszabadítani.
Az elemzés nem kötelező futtatás előtt.
Köszi a választ. Lefutattam az Avast-on egy gyorsvizsgálatot és egy teljes rendszervizsgálatot,de nem talált semmit.
Vasárnap azt írta ki, hogy a biztonsági másolat mentéséhez nincs elegendő hely.(csak 28%)
Valószínűleg a sok biztonsági mentés foglalta le a helyet.
Valószínűleg az egész lemezről csinálsz mentést, de ez alighanem felesleges helypazarlás, a fontos dolgokat tedd át a D:-re, és töröld onnan a biztonsági mentéseket.
A C:-n legyen csak a rendszer, esetleg a feltelepített programok, a D:-n minden más.
Lefutattam a CCleaner-t, meg a vírusírtást is elvégeztem, de nem lett több hely a gépen.
Köszönöm a hasznos válaszokat, de mivel nem vagyok egy "számítógép zseni", azt hiszem egy szakemberre bízom majd a takarítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!