Hogyan tudnám beállítani a routert ebben a helyzetben?
Kicsi laptopom van és nincs benne cd olvasó, így nem lehet beletenni a router telepítő cd-jét. Próbáltam letölteni drivert a honlapról, de nem sikerült még a leírás alapján sem.
Remélem valaki érti, fáradt vagyok, nem megy a fogalmazás.:)
A routerem típusa: TP-LINK TL-WR340GD 54M Wireless Router
Nem értek hozzá úgyhogy ha valaki részletes leírást adna, hogy hogyan tudnám megcsinálni azért nagyon hálás lennék!!:)
Előre is köszönöm!!
Nem hiszem hogy feltétlenül szükség lenne a router telepitésére. Ezt írd be a böngésződbe: 192.168.1.1
alap esetben a felhasználó név:admin a jelszó:admin
majd konfiguráld a routert. Quick Setup , next és így tovább.
Használati útmutatót senkinek nem adnak ebben az országban?
Itt van egy hasonló segítség (nem ugyanaz a router, de ez is Tp-Link):
igen, épp ez volt a baj eddig is, ezt elfelejtettem írni... mikor próbálom megnyitni az ip címet, azt írja ki, hogy ez a weboldal nem elérhető. mi lehet a gond? (frissítettem többször is)
köszönöm az eddigi válaszokat is:)
nálam is ez a gond, elsőre működöt: böngésző, IP cím stb. de már nem és lemezről sem. Nos?
(mondjuk a Belkint nem kellet volna erre a sz@rra cserélni)
Itt egy még részletesebb beállítási segédlet:
Amúgy router -hez nincs olyan, hogy driver. A telepítő CD sem csinál mást, minthogy a Webes beállítófelületét állítja be Webes kódok segítségével.
Én nem szólnám le a TP-link -et. Mióta számítógépekkel foglalkozom, még nem láttam router -t, ami teljesen 100 -as volt. Valami speciális nyűgje, vagy beállítási hiányossága mindegyiknek volt. Pedig már több száz ilyen eszközt konfiguráltam. Nálam pl a BelKÍN. van az utolsó előtti helyen, csak az SMC előz meg (a TP-Link erős közép mezőny).
Volt olyan is, hogy a Hyper májernek tartott Linksys (Cisco), egyik szoftverkörnyezetben ment, mint az óramű, a másikba meg szopatott mint a torkos borzot. Így levontam a következtetést: olyan hogy jó router egyszerűen nem létezik!
Amúgy a TL-WR340GD is a TP-Link lehető legalapabb Wi-Fi routere, ami még a piacon van, szóval attól sem kell sokat várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!