Milyen programmal tudnék a videó alatt hangot cserélni? (Win7 alatt)
Elöljáróban, leszögezném, hogy a google nem a barátom!
A találatok vagy nem Win7-re szólnak, vagy nem ismerik az AVI-t, vagy shareware-k, vagy csak a videót vágják szét, de a hangsávval nem foglalkoznak...
Nem akarok 25 programon installálni és uninstallálni!
Kösz, arra rátalámtam, csak nem tudtam megtalálni, hogy hová csomagolta ki a gép, és elbizonytalanodtam a túl kicsi méreten...
De mindegy, akkor megkeresem, és elindítom...
A Format Factory-val is lehet:
Aki nem ért hozzá, ne szóljon bele. "Beállíthatatlan, minőségtelen"? (szép magyar szó...) Tessék:
És ezek csak az automatikus beállítások, kézzel sok mindent meglehet adni, hangolni.
Egyetlen bánatom, hogy a kimeneti méretet nem lehet:(
Az egyik legsokoldalúbb, minőségi program, amit nagyon sokan használnak, elégedetten. És ingyen!
Szerintem jobban értek hozzá, mit te. Pontosan arra céloztam, hogy nem lehet a méretet, ezáltal a bitsűrűséget se beállítani, amitől meg függ a minőség...
És kérlek, hogy írj azokra a szavakra két szebb magyar szót.
Elsőnek: Hogy menthetem el a kész videót?
A Save old format AVI-ra egy értelmezhetetlen méretű fájlt adott. (kb-os méret), ennyi erővel lehetett volna millibite is. :(
Az Export striped AVI megnyomásakor meg semmi nem történt. :(
Más tippen nincs, próbálkoztam összevissza, de nem volt hajlandó menteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!