Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Felraktam valami a gépemre...

Felraktam valami a gépemre (valami lejátszó programot) és most nem tudom eltávolítani. Help? (LENT)

Figyelt kérdés

Eltávolításnál betölt az elején egy kicsit utána ,,nem válaszol". Kilépek belőle (ctrl alt delete..feladat befejezése) aztán megpróbálom újra de megint ezt csinálja.

Mi baja lehet? Mivel tudnám eltávolítani?

Egyébként amikor megnyitottam a telepítés után akkor kiírt valami szöveget és nem tudtam bezárni, mert újra kihozta (folyamatosan) aztán meg egyre többször bejött az a szöveg, mikor már vagy a 12. nél tartott akkor újraindítottam a gépem.

2011. máj. 7. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nevét nem tudod?

Hol próbálod meg uninstalállni? Próbáld meg a "Programok telepítése és eltávolítása" menü pont alatt.

2011. máj. 7. 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:

MPEG4 Direct Maker a neve.

Amúgy a vezérlőpult-> programok eltávolítása-n belül próbáltam (mint mindig).

2011. máj. 7. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem csak te érzékeled a problémát, itt egy leírás hogyan távolítsd el.

Első voltam

[link]

2011. máj. 7. 00:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Rámentem az uninstallra és betöltötte a szükséges dolgokat.. de aztán meg két mappát mutat amit azt hiszem úgy tudok ,,elintézni", hogyha beírom a kódot.

Kódot tudok valahonnan szerezni?

2011. máj. 7. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!