Nem rossz ez a laptopnak?
Figyelt kérdés
Van egy 150ezres laptopom.Még sose volt. Nem tudom,mennyire árt neki, ha naponta töltöm..mert annyit kell használnom, hogy naponta töltenem kell majd valószínűleg.:S És ha használat közben töltöm? Lehet hülye kérdések, de most van először ilyen gépem, és nem igazán vagyok tájékozódott ebben :)2011. máj. 6. 11:00
1/5 anonim válasza:
Erről megoszlanak a vélemények. Én azt javaslom, ha van konnektor a közelben akkor bedugva használd, ha nincs, akkor akkuról. Nekem két éve megy így és most is kb annyi ideig bírja az akksi mint az elején.
2/5 anonim válasza:
a laptopnak semmi baja nem lesz, viszont az aksi egy idő után azért elhasználódik.Tehát az elején bírni fog mittumén 2,5 órát késöbb már csak egy órát...hogy mennyivel késöbb hát passz.
Használat közben is lehet tölteni az aksit persze, én mindíg úgy töltöm szinte, hogy közben használom a gépet.
3/5 anonim válasza:
Csak akkor használd akkuról,ha nincs konnektor a közelben.
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan hasznald toltes kozben. A mostani laptopok akumlatorat fejlett elektronika vezerli, szoval nem lesz semmi baja.
5/5 anonim válasza:
Ne merítsd csontra. Ne teljesen feltöltött állapotban tedd el hosszabb időre. Meleget nem szeretik. Havi 1-2 teljes lemerítés-teljes feltöltést ajánlanak, ezzel lehet nem lesz gondod :-). Ha kezdi elveszíteni a kapacitását akkor rekalibrálást neki. Sok dologban megoszlanak a vélemények mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!