Hogyan kell "visszaforgatni" a monitort?
Figyelt kérdés
Kislányom hozzanyult a laptophoz, es elforgatta a kepernyot 90 fokkal. Hogyan kell visszaallitani?2011. máj. 6. 08:56
1/10 anonim válasza:
Ctrl+Alt+Felfelé mutató kurzor billentyű
3/10 anonim válasza:
Kedves,legalább azt megírhattad volna,hogy a kapható 21 féle lapi közül,a tiétek melyik ,mert így csak tippelni lehet,de segíteni azt nem.
4/10 A kérdező kommentje:
Édes!
Az első válaszoló válasza teljes mértékben kielégítőnek bizonyult!
2011. máj. 6. 09:37
5/10 anonim válasza:
Hát akkor megköszönhetted volna,azt abból legalább tudnánk,hogy mi van.
6/10 A kérdező kommentje:
SZerinted 2 gyerek mellett mennyi az ember reakcióideje?
2011. máj. 6. 12:41
8/10 A kérdező kommentje:
Édes!
Ha annyira udvarias volnál, hogy Te szeretnél kioktatni engem illemtanból, akkor valószínűleg nem úgy nézett volna ki a hozzászólásod, ahogy kinézett.
Egyébként ténylegesen köszönöm a segítséget!
(u.i.: nem tudom, miért kötöttél belém...)
2011. máj. 6. 20:03
9/10 anonim válasza:
Bocsi de senki nem kötött beléd,én sem .Te föltettél egy mondjuk úgy laza kérdést,amire szinte azonnal kaptál egy jó , számodra egyértelműen hasznos választ. Mások ilyenkor vissza szokták jelezni pl,hogy : Okés,megoldódott,köszi.Nálad ez maradt el. Csak ennyi történt.
Na de ettől függetlenül is : Isten áldjon minket. :))
10/10 anonim válasza:
Hogy ezen hogy lehet így összeveszni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!