Milyen ingyenes fotoszerkesztő programot ismertek, amellyel a hátteret meg lehet változtatni?
Figyelt kérdés
És ha ajánani tudsz, segítenél egy kicsit a használatát tekintve?2011. máj. 5. 22:19
1/1 anonim válasza:
A Gimp-ről hallottam ami ingyenes és szokták dicsérni. Én csak photoshop-ot használom néha, de csak nagyon amatőr szinten, de szerintem valahogy úgy tudod, hogy keress valami varázspálca nevű eszközt (Magic Wand) és azzal jelöld ki amit ki akarsz színezni (az elég intelligensen ki tudja jelölni a dolgokat) onnantól meg egyértelmű. Valami ilyesmi rémlik a kijelölséhez, hogy amikor kiválasztottad a varázspálcát ha lenyomva tartod a Ctrl-t akkor bővíteni tudod a kijelölést, ha pedig a Shift-et akkor visszavonni tudsz belőle, de ott lehet hogy máshogy lesz, azt ki kell tapasztalni vagy olvass valami útmutatót neten.
A programot itt tudod letölteni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!