Need For Speed World-höz van cheat?
Figyelt kérdés
A nfsWorld-hoz léci írjatok valami olyan progit,amivel sok pénzem lesz és jó lenne valami fejlődéskód is.Előre is köszi.2011. máj. 4. 20:49
2/5 anonim válasza:
az a játék egy rakás szar csal mindenki ösze visza
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom,mivel én soha nem csalók ilyen játékokban,de az azért idegesítő,egyesek már a visszaszámlálásnál elrajtolnak,meg olyan kocsijuk van 10-es szinten amilyenre nekem soha nem lesz pénzem és csak 35-ös szinten tudom elérni.
Léci ha tudtok egy pénz hack-et írjatok vagy valamit.
Léci.
2011. máj. 9. 20:39
4/5 anonim válasza:
Azért mert mások csinálják, neked még nem kell lealacsonyodnod oda.
És a "léci" az ugyebár légyszi akart lenni... Kétszer is.
5/5 anonim válasza:
ha vesznek boost-ot akkor 10-es szintem is tudnak pl t3-as kocsit venni! ha valaki csítel, jelentsétek. de az a legszebb mikor team escape-ben csítelnek és még úgyis otthagyom őket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!