Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen Processzor legyen?

Milyen Processzor legyen?

Figyelt kérdés
Az előbbi kérdésemben már választ kaptam arra hogy Intel vagy AMD. Valaki ezt valaki azt de többen mondtátok hogy inkább Intel legyen! Olvasgattam utána de nem találtam igazából normális oldalt. Úgyhogy megkérdezem itt, hogy ha Intel, akkor már i3 esetleg i5 vagy Core2 Dual és ha gyorsabb ez vagy az mennyit számít?.
2011. máj. 4. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem i5 kéne de vársz 1 kicsit és tudsz i7-et venni :D
2011. máj. 4. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Használtan 35-40ezerért van garanciás i7, ha most vennék gépet, én egy ilyet szereznék be. Ha mindenképpen új kell boltból akkor i5. A Core 2 "régi" platform, nem éri meg arra beruházni.
2011. máj. 4. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én AMD-t vennék, méghozzá ha ki jön akkor a Bulldozert :) Azt mondják nagyon erős lesz és olcsóbb mint egy i7
2011. máj. 4. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Procit használtan soha de soha ne vegyél!

Inkább gyűjtsél még rá és vegyél egy új i7 Sandy Bridge-et.

2011. máj. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!