Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beállítani, hogy...

Hogyan tudom beállítani, hogy a számítógépem mutassa a "különlegesebb betűtípusokat"?

Figyelt kérdés

Mások gépein ilyen kézírásra hasonlító, és egyéb díszes betűk is vannak. Mit kell csinálni, hogy én is használhassak ilyen betűtípusokat?

Előre is köszi!

2011. máj. 4. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen programot használsz levelezéshez, de pl. a Thunderbird-ben több tucat betűtipusból választhatsz.
2011. máj. 4. 10:01
 2/4 A kérdező kommentje:
nem csak levelezésnél nem látszanak ezek a betűtípusok, hanem sehol a gépen...mert szoktam látni h ismerőseim a képszerkesztéseknél milyen sokmindenből tudnak választani, nekem meghiányzik egy csomó minden. De köszi, utánaolvasok ennek a Thunderbirdnek.:)
2011. máj. 4. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden betűkészlet a Windows\Fonts mappában van. Egyes programok, amelyeket nem ezeket használják, azokat telepítik a saját betűiket, így folyamatosan bővül ez a lista. Ezen kívül a netről is lehet letölteni fontokat, letöltés után ha duplán kattintasz rájuk, hozzáadódnak a betűkészlethez, és később listázódik a többivel együtt például kép- vagy szövegszerkesztő alkalmazásokban.
2011. máj. 4. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült új betűtipusokat hozzáadnom!!: )
2011. máj. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!