Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Call of Duty Black Ops-al...

A Call of Duty Black Ops-al hogy tudunk többen játszani?

Figyelt kérdés
Letöltöttem még régebben a Call of Duty Black Ops ott és nem tudunk haverokkal játszani online-on (zombis). Mit csináljak(junk) hogy tudjunk játszani online-on a zombissal?Mit kell letölteni vagy mit csináljak h felengedjen? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 3. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
hát először is ne csodálkozz ha valami miatt nem jó a multiplayer!azért mert letöltötted ,a mai új játékokat már meg kell venni:S és kész akkor elvileg minden működik singleplayer+multiplayer+zombi is.de egyébként miért nem enged fel?! ki ír valamit? vagy mi? mert gondolom PC-n van meg és akkor ott elindítod a CoD Black Ops multit(narancssárga ikon mert a single pedig kék)és akkor ott van hogy zombie utána online és akkor ott mi a baj?:O
2011. máj. 3. 23:33
 2/2 A kérdező kommentje:
hát nekem úgy van h rendesen belépek a játékba(nem a multi-ba) és ott van h zombie és ott van h solo vagy online ott már nem tudom mi ír ki d mikor a multiba lépek akkor meg totál az elején tölt (sokáig) és kiírja hogy "erreor Call of Duty Black Ops server is not available at this time. Please try again later or www.callofduty/blackops/status for update" mikor ezt beadta rámegyek a play-re és ott ugyanezt csak nem errort ír ki előre hanem "NOTICE" szóval nem tudom mi van vele :S
2011. máj. 4. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!