Miért recseg (torzít) a hang?
Az lenne a problémám, hogy ha pl rádiót, vagy zenét hallgatok interneten/winampon, és közben böngészek, de leginkább amikor játszok (a játék le van némítva) akkor a hang néha elkezd recsegni, és furán torzítani, mint ha valami lassított felvétel lenne, de ez csak pár másodperc, és utána megjavul, amjd egy idő után pl amikor alt+tabolok, megint csinálja... frissítettem hangkártya drivert, gépen nincs vírus, meg minden friss...:S Ha tudnátok segíteni mi lehet a probléma megkszönném.
(az integrált hangkártyáról lenne szó)
Nekem csak 3 GHz P4 van, de félprofi hangkártyával zenélek, és ugyanaz a recsegés van prociigényes effekteknél, mint mikor játék közben neten hallgatok rádiót, tehát csak erre tudok gondolni.
Vagy vedd lentebb a master hangerőt a windowsban, az is okozhatja, nekem mindig félen van, és az erősítőn állítgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!