Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ajánlana nekem valaki valami...

Ajánlana nekem valaki valami jó PC játékot?

Figyelt kérdés

Szeretnék letölteni nem kezdetleges grafikájú lövöldözős,vagy esetleg horror játékokat!Már nem találok magamnak játékot szinte mindennel játszottam már!

Hasonló grafikájú játékokat írjatok nekem ha tudtok pl.:Call of Duty 4-től,Crysis 1-2 hasonlókat!

2011. máj. 2. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. máj. 2. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Power, szerinted a Brink mióta kezdetleges grafikájú? idióta...

Am meg a Half-life 1,CS 1.6,Doom 1,2 ; Quake 1,2,3,; Silent Hill első 3 részre esetleg a 4.;

2011. máj. 2. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

kedves második válaszoló, ha elkerülte volna szíves figyelmedet A kérdező kérdése a zárójelbe lévő részt szíveskedjen elolvasni és összehasonlítani az eredeti kérdéssel és beszélgethetnénk hogy ki is az idióta :)

(Szeretnék letölteni nem kezdetleges grafikájú lövöldözős,vagy esetleg horror játékokat!)

2011. máj. 2. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Jólvan kicsit félreolvasta! Köszi első válaszoló,azért neked is második! XD
2011. máj. 4. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:

És megfelelnek a játékok? vagy még kutakodjak?

:))

2011. máj. 4. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Horrornak az Amnesia-t tudok ajánlani. Hátborzongató :)
2011. máj. 7. 23:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. máj. 8. 09:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Megköszönném ha néznél még nekem amennyit csak tudsz :)
2011. máj. 10. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!