Miért ne működik nálam a "Print Screen SysRq"?
Figyelt kérdés
Két nónapja kaptam egy Toshiba laptopot a születésnapomra, de nem működik rajta a fent említett gomb. Pontosabban a "SysRq" egy "Home" nevű gombbal van társítva, a "Print" megy egy "End" nevűvel. akármelyiket nyomogatom, nem tudom megcsinálni a képeket. Fonots lenne, előre is kössz a válaszokkal!2011. ápr. 30. 22:08
1/4 anonim válasza:
PrintScreen gomb, majd egy képszerkesztőt megnyitsz, pl. Paint, ott ctrl+v.
Ha így nem működik, akkor próbáld az Fn+PrintScreen billentyűkombinációt.
2/4 anonim válasza:
Ha megnyomod a Print Screen gombot akkor látszólag semmi az ég-világon nem történik,nincs kattanás,nincs hang,nics villanás,nincs semmi.(a kezdők erre mondják,hogy hmmm ,nálam nem is működik)
Csak elkészült a monitorról egy kép.
Ezután,ha megnyitod,a Paintot,vagy a Gimpet,vagy pl a Photo Scapet,akkor oda a Ctrl és V gombbal bemásolódik a kép és lehet kezdeni örülni.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is tudom, hogy hogy működik, éppen ezért mondom, hogy nem működik mert a Paintbe nem tom bemásolni -.-" Első: kössz, a segítséget, az FN-el most már működik!
2011. máj. 1. 11:44
4/4 anonim válasza:
ujratelepitettem a gépet, és azota nincs hang és nem az asztalra menti le a képet. mit tegyek? Nekem is ugy tünt nem működik, de mégis be tudom illeszteni a paintba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!