Rettentő lassú a számítógép, van rá megoldás?
Elég gyors internetre fizettünk elő, mégis néha akár perceket kell várni, mire betölt egy oldal.
A gép bekapcsolása is több percet vesz igénybe.
Ugyan XP van rajta, de elég régi a gép, házilag szerelték nekünk össze.
Már próbáltam a rendszerkarbantartót, tömörítést ( ha így hívják, nem értek hozzá...), de ugyanolyan lassú minden.
Lehet vele valamit kezdeni, hogy gyorsabb legyen, vagy hiába a gyors net, ha a gép nem bírja?
Lehet, hogy egy új számítógép lehet csak a megoldás?
Szinte törvényszerű, hogy a Windows -okat érdemes újratelepíteni 1-2 évente. Van sok rendszerkarbantartó, gyorsító, takarító hiper-szuper májer program. De ez csak időhúzás, sokszor annyit sem érnek, mint a sz@rnak egy pofon.
A Windows tele megy szeméttel, lapuló vírusokkal back door -okkal, és a telepített programok belassítják összekuszálják a Windows -t előbb-utóbb. Gyakran egy komoly szakembernek is rámegy egy napja, mire rendet rak. Ehhez képest egy komplett újratelepítés csak 1-2 óra.
Talán fél éve van meg a gép,akkor lett újratelepítve, tehát nem régi rajta az XP, csak maga a gép volt öreg, egy ismerőstől kaptuk.
Én nem értek a számítógépekhez, így nem tudom újraformázni, sem azt megmondani, hogy milyen típus.
Anya használja csak a gépet, de csak levelezésre meg néha egyszerűbb játékokra.
A probléma, mint írtam nem csak a nettel van, hanem maga az egész gép lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!