Van valamilyen módja annak, hogy sérült DVD-lemezről "megmentsük" a tartalmát?
Kislányom mese DVD-iről lenne szó, amik sajnos olyan karcosak, hogy akadnak, illetve már el sem indítja a lejátszó... :-(
Tudtok valamilyen megoldást?
Létezik az IsoBuster amit erre a problémára találtak ki> [link]
...viszont hallottam már, hogy felpolírozzák a karcos lemezt, és ismét jó lesz...de, még nem probáltam....
Köszi szépen! Meg fogom próbálni! Viszont van még valami... Eredeti, másolásvédett lemezekről van szó...
Arra gondoltam, a gépemre kellene feltenni, és onnan kiírni újra. Tudtok segíteni?
Több prg van, de egyszerűen kezelhető a DvdShrink. A mostani gondolom 6-7 GB-os filmből mészít egy 4,3 GB körüli filmet(másolás védelmet feloldva), amit kitudsz írni normál dvd lemezre, 99%-os minőségben>>DvdVideo(!!!) formátumban. Elsőre a Full Disc módot használd! A kész anyagot kiírás előtt nézd meg valami lejátszóval, hogy működik-e? (PowerDVD, GomPlayer..stb)
Leírás> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!