Tudnátok, esetleg egy Gamer laptopot ajánlani nekem? Vagy legalábbis játékra alkalmasat.
Eredetileg ezt a laptopot néztem ki ami szerintem nagyon erős, és nagyon is megfelelő számomra:
Processzor: Intel Core i5-460M (2,53GHz / 2,80GHz Turbo, 3MB Cache);
Kijelző: 15.6" WXGA (1366x768) HD; LED megvilágítás;
Memória: 6GB DDR3 1066MHz;
Merevlemez: 320 GB SATA 5400rpm;
Grafikus kártya: ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB DDR3;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Egyéb jellemzők: Wifi: 802.11b/g/n; 3 x USB; Kártyaolvasó 6in1; HDMI™; VGA; Webkamera; E-SATA; ExpressCARD; Bluetooth; LAN: Gigabit; JBL SoundSystem; Fekete fedlap, geometriai mintázat; üzemidő: 3 óra
Operációs rendszer: -
Billentyűzet: magyar
Készlet: elérhető
Garancia: 24 hónap
Tudnátok esetleg egy ennél erősebb laptopot ugyan ilyen árban(185ezer Ft) ajánlani?
Az az egyetlen kitevésem lenne hogy ennél ne sokkal legyen drágább.
Ja és olyanok akik sírnak hogy a laptop nem játékra való azok kíméljenek, amúgy is főképp 3D-s modellezésre és Renderelésre kell.
(Nincs szükségem sokkal erősebbre, csak érdekelne hogy vannak e még ien ár/érték arányú laptopok)
hát pedig én igenis sírok egy sort, hogy játékra nem érdemes laptopot venni.
viszont ha tervezésre kell, akkor érdemes olyan modellt választani, amiben 7200-as fordulatszámú merevlemez van, sok ram, és erős proci (ebből a háromból kettő stimmel is). sőt, akár egy SSD-n is elgondolkodhatsz merevlemez helyett, de akkor valószínűleg olyan laptopot kell választanod, ami olcsóbb (diszkrét vga nélkül például). így ugrott a játék, viszont munkára sokkal gyorsabb lesz. továbbá az sem lenne hátrány, ha olyan modellt találnál, aminek matt kijelzője van, munkára jobb.
A laptopok nem játékra valók. Vegyél asztali gépet.
- Bővíthető.
- Kevésbé melegszik. (értsd: nem olvad szét)
- 185 ezer forintért sokkal erősebb asztali gépet tudsz venni, mint laptopot.
"főképp 3D-s modellezésre és Renderelésre kell."
Pedig erre asztali gép kell...
Látom sokan nem tudnak olvasni, elszomorító. Szóljatok ha találtatok olyan asztali gépet ami hordozható.
Hetente utazom el sok időre, nem vihetem mindenhová magammal a számítógépemet.
Szia.
Talán ez:
új 2011-es modell: DELL Inspiron N5110
processzor Intel Core i5-2410M "Sandy Bridge" 2.9GHz turbo, 3MB cache
memória 8GB 1333MHz DDR3
winchester 500GB SATA
grafika nVidia GeForce GT 525M 1GB DDR3
kijelző LED 15,6" wide 1366 x 768
optikai meghajtó DVD-író
operációs rendszer FreeDO
182.990 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!