Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop és TV összekötése?

Alyssa19 kérdése:

Laptop és TV összekötése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy HP 550 laptopom és vettem hozzá vga-scart kábelt, hogy majd össze tudjam kötni a TV-mel filmnézés céljából. Azonban amikor összekötöm a TV képernyőjén nem jelenik meg semmi, egyedül a laptop képernyőfelbontása változik meg. Mint nem hozzáértő lány, tudna valaki nekem segíteni, hogy mit kellene beállítanom a TV-n, gépen?

Köszi :)

2011. ápr. 27. 17:07
1 2
 1/11 legendavagyok01 ***** válasza:
Fn+F4 billentyűk?
2011. ápr. 27. 17:25
 2/11 A kérdező kommentje:
még nem próbáltam, de mindjárt megnézem :)
2011. ápr. 27. 19:06
 3/11 A kérdező kommentje:

azonkívül hogy nagyobb lett a gép felbontása nem történt semmi,a tv-n még mindig nincs kép :S

de azért köszönöm :)

2011. ápr. 27. 19:12
 4/11 legendavagyok01 ***** válasza:

Elméletileg a géped manualjában ez az info. A csatlakoztatott (ott külső monitort ír, de mindegy)eszközre így kellene küldeni a képet. A kábel biztos jó?

Esetleg a tálca végén nincs valami kis ikon, amin a videókártya beállításait lehet módosítani? Lehet ott kellene engedélyezni a jelet külső eszköznek.

2011. ápr. 27. 19:18
 5/11 A kérdező kommentje:
igen, megpróbáltam beállítani, hogy a monitor legyen az elsődleges, engedélyeztem, de csak egy fekete képernyő jelent meg a gépen... nem tudom talán mégis a kábellel van baj, és nem érzékeli a tv-t, pedig pontosan illeszkedik és elméletileg ez is kell hozzá
2011. ápr. 27. 19:37
 6/11 legendavagyok01 ***** válasza:
A tv-n is a megfelelő csatorna van kiválasztva gondolom (av, mint amikor dvd-t nézel)...
2011. ápr. 27. 19:40
 7/11 A kérdező kommentje:
igen, de semmi nem jelenik meg rajta
2011. ápr. 27. 19:42
 8/11 legendavagyok01 ***** válasza:

Itt pl. az eladó azt írja, egy programot kell letölteni a kábeléhez.

[link]

Egyébként szerintem ez a vga-scart nem egy tuti buli, nem véletlenül vannak ezek, elég drágáért:

[link]

2011. ápr. 27. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom letölteni a programot, hátha azzal működni fog :)
2011. ápr. 27. 19:48
 10/11 legendavagyok01 ***** válasza:

Itt a legújabb, win7-hez is jó, bár csak próbaverziós, de gondolom az kideríthető vele, érdemes -e a full után kutatni:

[link]

2011. ápr. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!