Milyen torrent oldalon lehet regisztrálni? Valósat mondjatok már, de ha küldtök meghívót nagyon fogok örűlni. A fiamnak kellene a G. T. A. SAN ANDREAS . Nem tudom letölteni.
Guglizz erre rá: GTA Sand Andres torrent de itt egy link:
Töltsd le hozzá a bittorentet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Remélem tudod hogy a GTA San Andreas 18+ és nem szol másról csak agresszióról és öldöklésről...
***** <itt fent van 1000szer.
Nem vagy valami felelősség teljes szülő ha egy csettintésére ilyen játékokat töltesz le neki...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mi az, hogy nem felelossegteljes szulo?
Jobb lenne, ha valami begyepesedett gyepes, korhatart betarto idiota lenne?
Kb minden mai fiatal meg 10 eves koraban is GTA-zott, es ha megnezed a gyilkosok es szadistak szamat a vilagon, sokkal kevesebb, mint ahany ember GTA-zott.
Egyaltalan nem ezen mulik, hogy milyen lesz a gyerek, csak 21. szazad es kell ez a sok ORTT meg ESRB meg PEGI meg ilyen szarok, hogy besoroljak a filmeket/jatekokat
Pedig egeszseges.
Na jo, ez lehet tulzas, de nem egeszsegtelen.
Persze azert van egy bizonyos hatar, tehat 6 evesen tenyleg tul fiatal, de mar tizenevesen boven mehet a GTA meg minden.
Szerintem a lelki fejlodes sok mason mulik.
Ha megnezed, a mai vilagban mindenki idegbeteg, egyedul erzi magat, depresszios, boldogtalan, stb, meg a harminc+osok is, pedig azok biztos nem tizenevesen kezdtek GTA-zni, vagy inkabb egyaltalan nem GTA-ztak.
Ennel lejjebb meg szerintem mar nem lehet lejjebb sullyedni lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!