Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen torrent oldalon lehet...

Milyen torrent oldalon lehet regisztrálni? Valósat mondjatok már, de ha küldtök meghívót nagyon fogok örűlni. A fiamnak kellene a G. T. A. SAN ANDREAS . Nem tudom letölteni.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 16:08
 1/9 anonim válasza:

Guglizz erre rá: GTA Sand Andres torrent de itt egy link:

Töltsd le hozzá a bittorentet.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 26. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Remélem tudod hogy a GTA San Andreas 18+ és nem szol másról csak agresszióról és öldöklésről...

***** <itt fent van 1000szer.

Nem vagy valami felelősség teljes szülő ha egy csettintésére ilyen játékokat töltesz le neki...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 26. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem felelossegteljes szulo?

Jobb lenne, ha valami begyepesedett gyepes, korhatart betarto idiota lenne?

Kb minden mai fiatal meg 10 eves koraban is GTA-zott, es ha megnezed a gyilkosok es szadistak szamat a vilagon, sokkal kevesebb, mint ahany ember GTA-zott.

Egyaltalan nem ezen mulik, hogy milyen lesz a gyerek, csak 21. szazad es kell ez a sok ORTT meg ESRB meg PEGI meg ilyen szarok, hogy besoroljak a filmeket/jatekokat

2011. ápr. 26. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
begyepesedett dolog ide vagy oda, szerintem akkor sem egészséges...
2011. ápr. 26. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 8éves korom óta játszom,egy időben sokat manhuntoztam is amiben ugye az a cél hogy minnél brutálisabban öljünk,mégsem lettem tömeggyilkos.
2011. ápr. 26. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Pedig egeszseges.

Na jo, ez lehet tulzas, de nem egeszsegtelen.

Persze azert van egy bizonyos hatar, tehat 6 evesen tenyleg tul fiatal, de mar tizenevesen boven mehet a GTA meg minden.

2011. ápr. 26. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam hogy abból sorozatgyilkos lesz, de akkor sincs jó hatással a lelki fejlődésre.
2011. ápr. 26. 17:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van és köszönöm ,majd nagyon figyelek .
2011. ápr. 26. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a lelki fejlodes sok mason mulik.

Ha megnezed, a mai vilagban mindenki idegbeteg, egyedul erzi magat, depresszios, boldogtalan, stb, meg a harminc+osok is, pedig azok biztos nem tizenevesen kezdtek GTA-zni, vagy inkabb egyaltalan nem GTA-ztak.

Ennel lejjebb meg szerintem mar nem lehet lejjebb sullyedni lelkileg.

2011. ápr. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!