Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon lehet törölni...

Facebookon lehet törölni képet amin megjelöltek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Na ezt tudom.

(persze ha azokra a képekre gondolsz amikor valaki csinál egy kalendáriumot, vagy tablóképet,és a te képed is köztük van)

Ha erről van szó akkor a következőt csináld.

-kattints rá arra a képre ami nem kell.

- van egy olyan szöveg,hogy a valami problémád van a képpel akkor jelezz a facebook felé.Arra kattints rá

-ki írja,hogy indokold meg a képet,és felsorol pár dolgot..Én mindig arra megyek rá,hogy "nem tetszik" a kép.Megköszönik,hogy értesítetted őket,és pár perc múlva el is tűnik a kép..De ha nem ilyen tabló képekről van szó akkor bocsi ha rosszul írtam..

2011. ápr. 26. 12:55
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha eltávolítom a megjelölést arról kap értesítést ? Mert nem akarom, hogy megsértődjön, de ez szar kép :D
2011. ápr. 26. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
nem tudom,hogy kap értesítést,de észre venni tuti észreveszi,hogy már nincs fent a képeid között..Ha törlöd más se fogja látni
2011. ápr. 26. 14:02
 4/6 A kérdező kommentje:
De eddig nem le volt tiltva, hogy lássák a képeket, amiken meg vagyok jelölve. Szóval most leakarom törölni ami nem tetszik és engedélyezni, hogy lássák a többit. :D
2011. ápr. 26. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam köszi. :)
2011. ápr. 26. 18:07
 6/6 anonim válasza:
Szia, nekem most le vannak tiltva azok a képek amiken engem jelöltek meg az ismerőseim. Most pedig szeretném hogy lássák. Már elfelejtettem hogy hol kell ezt beállítani, elmondanád h hogy kell?. előre is köszi...
2012. ápr. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!