Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn kell egy gépet...

Milyen sűrűn kell egy gépet újra telepíteni?

Figyelt kérdés
tesómékat 2 hetente mert elromlik nekik. az enyémet 2-3 havonta, mert nekem is elromlik. Ez normális egy gépnél? A gép a rossz, vagy mi van??
2011. ápr. 25. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Normális használat mellet nem kell.
2011. ápr. 25. 15:38
 2/8 legendavagyok01 ***** válasza:

A 2 hetente vicc. Nekem a 2-3 havonta is. El sem merem mondani mikor volt újratelepítve a gépem, mert jönnének a nagyokosok. Sajnos sokan úgy gondolják, mindenre az újratelepítés a megoldás, ez nyilván abból ered, hogy nem képesek a hibát kijavítani, szakértelem híján, ennyire képesek.

Egy normálisan telepített és konfigurált rendszer, megfelelő karbantartással és védelemmel nagyon sokáig kell, hogy működjön hozzáértő keze alatt.

(Az ilyenek próbálnák meg kéthetente újrarakni mondjuk egy suli 80-90 gépét...)

2011. ápr. 25. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy a gépetek ilyen szhar.

Vagy a tesód ilyen béna...

2011. ápr. 25. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem már majdnem másfél éve fentvan, és ugynolyan jó, mint amikor feltettem.
2011. ápr. 25. 15:54
 5/8 HabverőMakverő ***** válasza:

Hy!

Első dolog, nem kell sűrűn, én félévente évente 2 évente szoktam csak. Ajánlok újratelepítés után vírusírtót telepíteni, minden héten rászánni lemeztöredezettség mentesítésre(start-minden program- kellékek-rendszereszközök-lemeztöredezettség-mentesítő)és játék telepítés után vírusírtózni 1et:)

2011. ápr. 25. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Júniusban lesz két éve, hogy telepitettük a Windowst, a világon semmi baja sincs. Persze nem én, aki még kezdő voltam akkor, hanem a rendszergazdi barátom. Ha újratelepítés előtt nem írtasz virust, akkor telepitheted akár naponta is, szerintem ez a baja. Mentsd ki a cuccaidat, aztán teljesen tiszta telepítés legyen, tapasztalt haverral együtt.
2011. ápr. 25. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenben értek egyet, de mindenesetre elgondolkodtató. Érdemes elolvasni:

[link]

2011. ápr. 26. 00:40
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt
2011. ápr. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!