Átverés az internetes pénzszerzés?
Figyelt kérdés
Találtam egy honlapot ahol szépen le van minden írva róla...De bedőljek ennek az egésznek ?Átverés vagy tényleg jó?2011. ápr. 24. 11:26
1/5 anonim válasza:
ennyi infóból nem lehet megmondani. de az ilyen munkák 90%a lehúzós marketing meg spam meg piramisjáték
2/5 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 24. 11:49
3/5 anonim válasza:
na ez egy tipikus lehúzós marketing meg spam meg piramisjáték :) sztem messze nem éri meg, kis utánaszámolással látni h ennek az órabérnek többszörösét meg lehet keresni akár mekdonáldszban felszolgálóként. ráadásul vagy fizet, vagy nem.
4/5 anonim válasza:
ja és a túloldalnak meglesznek a személyes adataid, amivel szépen vissza lehet majd élni. ha meg kamu adatokat adsz, akkor azt mondják h kamu adat ezért nem fizetnek.
én tuti nem regisztrálnék rá
5/5 anonim válasza:
Piramisjáték, ott van a linkben a refer kód. Bárki aki az oldalt létrehozó alá regisztrál, az neki kedvez. Pont azért van a bannerben is a refer link, meg a leírásban is azért írja hogy a referhez ne nyúlj, mert így nem a nulláról indul aki regisztrál, hanem szépen neki növelik az esélyeit.
Ezen felül már a te döntésed hogy akarsz-e piramisjátékban részt venni, eddig mindegyik bedőlt előbb-utóbb, vagy a szolgáltató szüntette meg a dolgot figyelmeztetések miatt, vagy a vezetőket tartóztatták le adócsalás miatt és bedőlt a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!