A linux 10.10-es verzióját szeretném feltelepíteni. Miután bebootolok a linux CDjéről, betölt a linux csak az asztal látszik. Se ikon, se tálca, se menü.10 perc után megnéztem, a lemez sem forog a DVD olvasóba. Hogy lehetne megcsinálni?
Gondolom, Ubuntud van.
A képernyő tetején és alján vagy egy-egy fehér sáv. A fenti sávon kell lennie néhány ikonnak, és feliratnak, ahonnan a menük nyithatók. Nézd meg még egyszer!
A linuxnak a legúabb stabil verziója a 2.6.38.4-es. Szóval nehezen telepíted a 10.10-est mert nem létezik. :)
Viszont ha az Ubuntura gondolsz, abból a legújabb a 10.10-es verzió. (Az Ubuntu egyfajta Linux disztibúció, pont úgy mint ahogy a Fanta egy üdítő, szóval légyszi ne keverd a fogalmakat :P)
A CDn melyik opciót választod? Próbáld ki a kipróbálást is, mert onnan is lehet telepíteni. És nézd meg a CDd, hogy nem-e karcos. Erra allergiás az Ubuntu... legalábbis nálam :D
Esetleg telepítsd pendriveról:
Ez a probléma már megoldódott. Újra kiírtam CD-re.
Most, miután feltelepítettem, újraindítottam, nemn jelenik meg az a menü, ahol ki tudom választani, hogy recovery vagy sima mód.
a töltésnél pedig lefagy a "checking battery state" résznél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!